mereka buah hati saya

Sunday, April 21, 2013

hari kurus badan QS

bismillahirahmanimmm .

malam yang sepoi sepoi .bunyi cenggerik tepi sawah menaikkan semangat update blog :|

rajin sejak dua tiga menjak ni ye tak.oke intro banyak pulak =.='

pada ** haribulan ** tahun 2013 , QS buat family day gituw. 
(tak ingat berapa haribulan so molek kalau letak ** je kan :)

tak penah penah pegi family day QS ,tapi sem last lah katekan ,

so penuh semangat jalan kaki dari kolej pegi spotcom*propapropapropa


kami yang cantik ayu anggun jelita 








muka sendiri harus ada oyeh oyeh ^^
  


first


second


third-tadaaaa . usaha membuahkan hasil  :D



hai nampak tak saye di situ


hai saye lagi di situ
-makanan harus tak lekang dari tangan -


daus punya idea sumpah lain dari lain .awesome sangat =.='


 logo part 6.awesome tak aweksome tak awesome tak
nampak separuh pun dah tahu awesome kan kan kan



wantedwantedwantedwantedwantedwantedwantedwantedwantedwantedwantedwanted






Nampak tak kesungguhan di situ.di situ ye.iye di situ.





muka hitam main netball



family day harus diteruskan demi menjaga hubungan baik sesama kita.

selain dapat mengeluarkan peluh,aktiviti seperti ini juga 

dapat menghilangkan stress assigment ,test,quiz .

akhir kata,sambutlah salam sayang ketat ketat dari saya.

oke siap karangan dajah enam by : nuriyliamalek  *kenyit mata

ops kejap,

lupaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !

disebabkan best sangat main netball time family day,

kitorang pun set date lain untuk main netball lagi,

main dengan budak adam ni memang lawak tak sangga la kan.

hebat jugak diorang ni,tapi yang tak puas hati bila laki yang tinggi tinggi ni,

direct sangkut bola kat diorang.stress tapi best :D



oke nanti mesti rindu nak main lagi .

sayang korang semua :')





 gambar dicelop dari :syazleen,ijat :)

5 comments:

Aku Penghibur said...

selamat beraktiviti

NinaAz said...

Rindu zmn sekolah. Last main ms form 2 kot netball

saya said...

@aku penghibur:thanks :)

daus:kan.aku pun dah rindu semua :')
insyaAllah nanti aku update update lagi okeyh :)

Shakira Pathi said...

Hye akak QS, saya budak akaun hehe :p

saya said...

shakira:hai akaun ,hee :D