mereka buah hati saya

Friday, April 19, 2013

Dinner Gilang Gemilang

bismillahirahmanirahim,

tajuk nak over saje ye tak?

28 MARCH 2013 ,

 dinner kos iylia kat UiTM arau :)

tema romantik gituw,

tanak cakap banyak, cuma nak tempek gamba bebanyak :D



hey ,kitorang kawan since semester 1 tau :')




 dah posing baik punya dengan cik nad ,firdaus direct menyempit .


puan rohanna,merangkap ummi aiman azlan .wewit .

                                      

iylia direct tak pandang camera.idk whyyyy :|


w hanna keyme,vouge gituww :D



kesayangan I



kesayangan II 


suara si adam dua orang ni awesome.wowot :)




hebat memasing menari :)


ALHAMDULILLAH 
Allah permudahkan segalanya :')


sepanjangn enam sem , ini la dinner terbaik rasenye.sebab memasing dah start rapat :')

semoga kita jumpa lagi nanti insyaAllah 

LOVE LOVE LOVE




jangan ulangi dosa yang lepas,mulakan hidup baru :')


5 comments:

firdaus zahir said...

sehari bali rumah terus rasa rindu .. rasa cam sebak .. sbb taw kata xkan boleh jmpa lg dah .. kalau nk jmpa pon xsemua boleh jmpa .. sbb masing2 dah bawak haluan msg2 :( .. rindu korg semua .. rindu jgk moment nii .. tq iylia post gmbar bnyk2 cmni ...

firdaus zahir said...

balik rumah jaa.. mula2 rasa mcm best sbb dpt cuti pnjang .. tp hakikatnya dua tiga hari lps tu .. rasa rindu tu membuak2 .. rasa sebak .. tertekan kat jiwa .. sbb taw kita semua xkan boleh jmpa mcm ni dah nnti .. kalau cmpa pon beberapa jaa .. rindu moment nii .. tq iylia post blog :)

NinaAz said...

salam kenal blogger. jom join GA nina yeaaa :)

saya said...

daus:aku pun rindu.tambah part 6 ni memang rindu sgt.dah start rapat dengan semua.rindu rindu,bukak la blog aku .tngok gamba kita semua :)

firdaus zahir said...

aku akn tgk blog hg .. update2 slalu .. bg mngubat rindu .. :)