mereka buah hati saya

Friday, June 22, 2012

a family is like a team



amboi tittle lebih lebih pulak rase.

sebelum iylia mengarut,ape kate korang..




maceh !

so,post kali ni memang banyak gamba.

alalala hampa suma pun mesti malaihh nak baca baca kan kan?

so,dalam 3 minggu lepas,iylia balik kampung then pergi pantai pengakalan balak kat melaka :)

 *walaupun lahir kat perak,tinggal kat kedah,alamat dalam ic i melaka tauu

saje nak mention.hihiiihihi

oke dah stop mengarut







busu dengan ibu saye :)


si kembaqq 





















telompat lompat cucu mahara ni

oke saye malu nak lompat lompat sebab saye malu lah,cubaan tiga kali nak lompat
 di spoil kan oleh iylia .hihi !!



















oke lompat lompat ,at last iylia lompat jugak tau !








si cantik sekalian,




















 oke dah habis,i sayang diorang tau :)

 Family is like a circle the connection never ends 

17 comments:

hazanis said...

bestnya..:)

deno said...

syoknya ramai2 berkumpul! :)

zahinmohd said...

family yg besar sgt best..
klu sume berkumpul, woww.. its a great moment..

saya said...

hazanis,best sgt :) hihi

deno:kan.hihi.dorg sporting sgt !

zahin:yg ni baru 1/3.hee.2/3 lagi tak berkesempatan nak baik kg hari tu :)

amalina husna said...

nikmat paling best ialah bersama family kan..=)

saya said...

amalina:yep2.betul tu sis :)

NadNod said...

bestnya buat family gathering dekat pengkalan. memang syok snap picture yg lompat2 but every single attempt i did, often failed. haha ;D

saya said...

haha.it's okey la nad.nnti try lagi.pengakalan sgt cantek !

nadia said...

Family gathering mmg best.
dpt kumpul ramai2 bila dah lama x jumpa

saya said...

betul2 :)

wanie-raina said...

best laahhh!!
huhu!!
terbaek punyer!!
:)

saya said...

thanks wanie :)

=.= irwanshah =.= said...

wahahahaha. style2 sape malas lei bukak je blog ni best. uik asal x masuk blog family magara?

=.= irwanshah =.= said...

wah syik2 sng bk tgk. haha iylia style! nanti masuk an @ blog family mahara k;-)

saya said...

haha.oke iwan.nnti aku masukkan yeh

Hafidz said...

haha kalau family outing mesti ada gambar lompat kan? mcm dah jadi trend pulak sekarang! hehe

btw hi, followed ur blog, follow me back ya nanti ;)

salam perkenalan!

saya said...

hafidz:tula.trend kalau pergi tepi pantai.mmg lompat akan ade :)